Viime tiistaina palasin takas kasaamaan konetta ku oltiin vihdoin saatu huolletut osat takas verstaalta. Kaikki näytti menevän hyvin ja suunniteltiin paluu lentoa perjantai illaksi tai la aamuksi, mutta toisin kävi taas kerran. Puuttu 1 männänrengas setti ja eiku tilaamaan. piti tulla "huomenna" vaan ei tullukaan ku vasta sunnuntai aamuna. 2 meistä lähti kotiin aikasemman suunnitelman mukaisesta minä ja yks toinen jäätiin kasaan viimenen sylinteriki.

Eilen saatiin viimein homma kunnialla valmiiksi. Kone lähti käyntiin ja suurin osa nesteistä ja kaikki liikkuvat osat pysy koneen sisällä. "Pieni" polttoainevuoto tosin ilmaantu.  Koko maailma oli hetken täynnä diesel sumua ja konemestari ku piti olla stoppi paakissa oli jossain muualla, vaikka ei koneen sammuttaminen sitä vuotoa ois lopettanu ku polttoaine kierto pumpun stoppaaminen. No saatiin kone sammuksiin polttoainejärjestlmä paineettomaksi ja tarkastin tilanteen. Ihan ite olin unohtanu kiristää yhden laipan pultit ja sieltähän se sitte... No hyvä puoli helppo korjata ja koneessa oli dieseliä eikä raskasta polttoöljyä

Sitte seuraavaan vaiheeseen kotiin lähtöön. Taksi oli tilattu 04:15 telakan portille. 04:10 työkaverini tulee koputtamaan hytin ovelle: kello on jo 10 yli 4... Vastaan täysin pihalla tilanteesta "mutta enhän edes nuku" arvaa naurattiko kaveria. No ehdittiin suht ajoissa portille mutta portti oli lukossa ja ei taksia missään.

Eka vaihe oli miettiä miten päästä pois telakka-alueelta reilu parin metrin korkunen aita ja portti edessä. Ratkaisu minä ryömin portin alta (onneksi oli pakkasta ja maa jäässä) ja kaveri kiipes yli aidan. Matkatavarat nostettiin aidan yli. Ja eikun taksia odottamaan:  ei kuulu ei. No mit'ä tehdä ei taksin numeroa ja lento lähtee 6:15 alkais olla kiire jo. Sitten työkaveri muisti että sillä oli tulomatkasta taksikuitti jossa on puhelin numero. Soitto numeroon ja kerroin telakan nimen ei tunnettu. Sit sanoin osotteen ja jo heräs joo tämän minä tiedän lähetän auton ja odotettiin.... ei tuu taksi ei. Soitin uudelleen ja sama kaveri vastas että taksi on odottamassa osoitteessa. No ei oo ku me ollaan täällä odottamassa ja autoa ei näy. Se taksi oli oikeessa osotteessa mutta väärässä kaupungissa. Siitä sitte vähän kinattiin jotain ja totesin fiksuna että mistä minä voin tietää missä olen... No lopulta sain kaverilta oikean taksi numeron ja soitettuani siihen taksi tulikin aika pian. Kello oli sillon melkeen 5  ja noin 50 km matka kentälle.

Tapahtumarikas aamu mutta ehdittiin koneeseen kuitenkin kaikesta huolimatta.  Lopulta paikalle saapunut taksi oli erittäin ystävällinen ja rauhotteli meitä, että kyllä me lennnolle ehditään kaikesta huolimatta. Nyt istuksin onnellisesti kööpenhaminan lentokentällä odottelemassa jatkolentoa kotio ja kirjottelen aikani kuluksi.